Ønsker du at få din ordre leveret inden jul? Placer din ordre senest den 16.12.

Privacy Notice

 

Oplysninger om persondata

 

1. Dataansvarlig

L’Oréal Danmark A/S, CVR no. 7071 0218, Havneholmen 25, 1561 København V, Danmark

 

2. Formål samt juridisk grundlag for databehandlingen

A. Nyhedsbrev

Formål. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi bruge dine oplysninger (navn, mailadresse, postnummer og land) til at sende dig e-mails vedr. Redken, f.eks. produktlanceringer, særlige tilbud og invitationer til Redken events i dit lokalområde.

Retsgrundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål på grundlag af dit samtykke. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage.

B. Kundeinformation

Formål. Vi bruger dine oplysninger (navn, mailadresse og købshistorik) til at registrere dig som Proshop kunde.

Retsgrundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål med henblik på opfyldelse af kontrakt (medlemskab af Redken Proshop).

C. Produktanmeldelser

Formål. Ved at oprette en profil kan du skrive en anmeldelse af produkterne på vores hjemmeside. Hvis du skriver en anmeldelse, vil dit brugernavn være synligt for alle besøgende, uanset om de er logget ind som brugere eller ej. Vi bruger din mailadresse til at kommunikere med dig omkring vedligeholdelse af din profil eller eventuelle spørgsmål i forbindelse med dine anmeldelser.

Retsgrundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål med henblik på opfyldelse af kontrakt (yde en forumtjeneste).

D. Kundeundersøgelser

Formål. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi bruge dine oplysninger (navn, mailadresse, postnummer og land) til at sende dig e-mails vedr. kundeundersøgelser.

Retsgrundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål på grundlag af dit samtykke. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage.

 

3. Datamodtagere

Det nordiske Redken brandteam vil modtage dine persondata. Dataene vil ikke blive delt med andre brands eller juridiske enheder. Vi kan gøre brug af eksterne bureauer som agerer på vores vegne, men kun inden for rammerne af det eller de ovenfor angivne formål.

 

4. Overførsel til lande udenfor E.E.A og information om sikkerhed

Din data forlader ikke den Udvidede Europæiske Union.

 

5. Opbevaringsperiode

Persondata afgivet i forbindelse med vores nyhedsbrev eller anmeldelser opbevares indtil du enten afmelder eller sletter din konto. Hvis du ønsker at fjerne dine indlæg eller anmeldelser, skal du gøre dette inden du sletter din konto.

 

6. Dine rettigheder og hvordan du gør brug af dem

 
Ret til indsigt / sletning / til at modsætte dig behandling og til at trække samtykke tilbage:
- Du har altid ret til at anmode os om at oplyse hvilke persondata vi har registreret om dig og / eller om at berigtige dem ved at sende en mail til [email protected].
- Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til databehandling som er begrundet i et samtykke, eller anmode om at blive slettet / glemt ved at sende mail til [email protected]
- Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbreve gennem linket i bunden af de mails, du modtager fra os.

Ret til dataportabilitet:
- Du har ret til at flytte, kopiere eller overføre dine data fra vores database til en anden (i henhold til eksisterende lovgivning). Hvis du ønsker, at gøre dette, skal du sende en mail til [email protected] Vi vil sende dig en oversigt over de personoplysninger, som vi har registreret på dig pr. mail.

Du vil blive anmodet om at bekræfte din identitet før anmodningen besvares.

Ret til at klage:
Du kan kontakte Datatilsynet hvis du ønsker at klage ove vores behandling af dine data. https://www.datatilsynet.dk/blanketter/om-anmeldelsessystemet/
 

7. Databeskyttelsesrådgiver (DPO) kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte vores nordiske Data Protection Officer på [email protected]

 

8. For yderligere oplysninger henvises til vores Privatlivspolitik som er tilgængelig her.